Nůž kuchařský Classic Colour 20 cm Wild Blueberry

Kód: 1061700620
Novinka
Neohodnoceno
3 159 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
13.12.2024

Jste připraveni na explozi barev? Pět odstínů kolekce Classic, inspirovaných barvami ze světa gastronomie, je nově doplněno o další zářivou barvu. Modrá, šťavnatá jako dozrávající borůvky. Rafinované spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. Máte volnou ruku: vyberte barvu, která bude nejlépe odrážet váš styl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Wild Blueberry

Barva rafinovaná jako vzpomínka na léto, kdy se lesy plní sladkou vůní dozrávajících borůvek. Nese v sobě upřímnost a spolehlivost. Je jako věrný přítel, který je vždy nablízku a umí v pravou chvíli nejlépe poradit. Je to barva inspirovaná radostnými dny plnými procházek po pobřeží oceánu, odpoledního odpočinku i časných rán na farmářském trhu.

Kuchařský nůž

Všestranný nástroj do kuchyně: nejdůležitější kus základního vybavení pro každého hobby i profesionálního kuchaře. Kuchařský nůž je vhodný pro většinu úkolů v kuchyni, pro nejrůznější techniky krájení a úchopu, z přípravy jídla dělá skutečné potěšení. S kuchařským nožem můžete krájet maso, ovoce, zeleninu i bylinky či mělnit česnek. Široká čepel umožňuje rychlý přesun nakrájených surovin do hrnce.

  • klíčový nůž v kuchyni
  • nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli
  • materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • tvrdost: 58 Rockwell
  • dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec nejmodernější technologii broušení (Precision Edge Technology)
  • manuální finální leštění
  • délka čepele 20 cm
  • barevná rukojeť s mosaznými nýty
  • materiál rukojeti: pružný syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou, příjemnou na omak
  • dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
  • plná ochrana prstů
  • na běžné krájení, sekání či krájení na kostičky všech druhů potravin

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Délka čepele: 20 cm
Kolekce: Classic Colour

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: